COL·LABORA

T’agradaria col·laborar amb nosaltres?

T’oferim diverses formes per que puguis fer-ho.

Voluntaris

Uneix-te a nosaltres i forma part del canvi! Fes la diferència com a voluntari.

Accions de voluntariat.

A ASSOTEA creiem fermament en el poder transformador de la comunitat. Cada dia, treballem incansablement per brindar suport i empoderament a les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) i a les seves famílies. No obstant això, la nostra feina no seria possible sense el compromís i la generositat de persones com tu.

Què significa ser voluntari a ASSOTEA?

Ser voluntari a ASSOTEA és molt més que dedicar unes hores del teu temps. És ser part d’una família compromesa amb el benestar i la inclusió. És oferir el teu suport, comprensió i amistat a qui més ho necessita. És ser un agent de canvi i esperança a la vida de persones amb TEA.

Quines activitats pots realitzar com a voluntari?

Les oportunitats de voluntariat a ASSOTEA són diverses i adaptades a les teves habilitats i interessos. Des d’acompanyar en activitats grups, assistir en tallers i esdeveniments, fins a ajudar en tasques administratives o de difusió. La teva contribució és inestimable i cada petit gest marca una gran diferència.

Per què ser voluntari a ASSOTEA?

En unir-te al nostre equip de voluntaris, no només estaràs contribuint al benestar de persones amb TEA i les seves famílies, sinó que també tindràs l’oportunitat de créixer personal i professionalment. Aprendràs, compartiràs experiències i formaràs part d’una xarxa solidària que treballa per un món més inclusiu i equitatiu per a tothom.

La teva ajuda és vital! Uneix-te a nosaltres i junts construïm un futur ple d’oportunitats i esperança per a les persones amb TEA.

Per a més informació sobre com ser voluntari a ASSOTEA, posa’t en contacte amb nosaltres avui mateix. Esperem comptar amb tu a la nostra família!

Socis

Fes de ASSOTEA la teva llar: Uneix-te com a soci i forma part d’una comunitat de suport i comprensió.

Fes-te soci/a.

A ASSOTEA sabem que la unió fa la força. Per això, convidem a les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) i les seves famílies a formar part de la nostra família, convertint ASSOTEA en el vostre refugi i font de suport.

Què significa ser soci de ASSOTEA?

Ser soci de ASSOTEA no només significa tenir accés a una àmplia gamma de serveis i recursos especialitzats per a les persones amb TEA, sinó també ser part d’una comunitat compromesa amb el benestar i l’acompanyament mutu. És trobar un lloc on ser escoltat, comprendre i connectar amb altres persones que comparteixen les teves experiències i desafiaments.

Quins avantatges ofereix ser soci de ASSOTEA?

Els socis de ASSOTEA gaudeixen de beneficis exclusius, com ara:

 • Accés preferent a tallers, activitats i esdeveniments.
 • Assessorament i suport personalitzat per part de professionals especialitzats.
 • Recursos i informació actualitzada sobre el TEA.
 • Oportunitats de participar activament en la presa de decisions i el creixement de l’associació.
 • Suport emocional i comunitari continuat.

Per què ser soci de ASSOTEA?

En fer-te soci de ASSOTEA, no només estaràs invertint en el teu propi benestar i creixement, sinó que també contribuiràs al desenvolupament i sostenibilitat dels serveis i programes que ofereixem. Seràs part d’un moviment de canvi i inclusió que posa les necessitats de les persones amb TEA i les seves famílies al centre de tot.

Fes el primer pas cap a un futur ple d’oportunitats i suport. Uneix-te com a soci de ASSOTEA avui mateix!

Per a més informació sobre com fer-te soci de ASSOTEA, posa’t en contacte amb nosaltres. Estem aquí per ajudar-te a iniciar aquest emocionant viatge cap a la comunitat i l’acompanyament que necessites.

Donacions

Fes la diferència amb el teu suport: Dona a ASSOTEA i ajuda’ns a seguir creant oportunitats i esperança.

Realitza un donatiu.

A ASSOTEA cada donatiu és un pas cap a un futur més inclusiu i solidari per a les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) i les seves famílies. Amb el teu suport generós, podem continuar oferint serveis essencials, creant oportunitats i construint una comunitat de suport i comprensió.

Per què donar a ASSOTEA?

Els donatius a ASSOTEA tenen un impacte directe i significatiu en la vida de les persones amb TEA i les seves famílies. Amb la teva contribució, podem:

 • Proporcionar serveis d’intervenció precoç i suport emocional.
 • Organitzar tallers i activitats inclusives que promoguin l’aprenentatge i la integració.
 • Oferir recursos educatius i informatius actualitzats per a famílies i professionals.
 • Ampliar els nostres programes d’acompanyament i sensibilització per a una major inclusió i comprensió de les persones amb TEA a la societat.

Quins tipus de donatius podem fer?

Els donatius a ASSOTEA poden prendre diverses formes, incloent:

 • Donatius únics.
 • Donatius recurrents (mensuals o anuals).
 • Donacions en espècie (material, equipament, etc.).

Independentment de la quantitat o la forma, cada donatiu és valorat i utilitzat de manera responsable per a impulsar la nostra missió de suportar i empoderar a les persones amb TEA i les seves famílies.

Fes la diferència avui mateix: Ajuda’ns a construir un futur més inclusiu i esperançador per a tots.

Fes el teu donatiu ara o aconsegueix més informació sobre com fer un donatiu a ASSOTEA i el seu impacte, posa’t en contacte amb nosaltres. El teu suport fa possible la nostra missió i estem profundament agraïts per la teva generositat.

Entitats

Junts per un impacte més gran: Col·labora amb ASSOTEA i fes la diferència en la vida de les persones amb TEA i les seves famílies.

Fes-te empresa o entitat col.laboradora.

A ASSOTEA creiem en el poder de la col·laboració entre empreses i entitats per impulsar el canvi i promoure la inclusió. La vostra participació activa i suport generós no només beneficia directament les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) i les seves famílies, sinó que també enforteix la comunitat en la qual operem.

Per què col·laborar amb ASSOTEA?

Col·laborar amb ASSOTEA és una oportunitat de fer una diferència significativa en la vida de les persones amb TEA i les seves famílies, així com en la comunitat en general. Amb la vostra col·laboració, podem:

 • Ampliar i millorar els serveis i programes d’assistència que oferim.
 • Desenvolupar i implementar noves iniciatives que abordin les necessitats específiques de la comunitat del TEA.
 • Augmentar la conscienciació i la comprensió del TEA a la societat.
 • Crear oportunitats d’aprenentatge i integració per a les persones amb TEA en el món laboral i social.

Com podeu col·laborar amb ASSOTEA?

Les empreses i entitats poden col·laborar amb ASSOTEA de diverses maneres, incloent:

 • Patrocini d’esdeveniments, programes i iniciatives.
 • Donacions monetàries o en espècie.
 • Oferta de serveis o recursos professionals.
 • Voluntariat corporatiu.
 • Aliances estratègiques per a projectes específics.

Independentment de la forma de col·laboració, el vostre suport és fonamental per a la nostra missió i ens ajudarà a fer un impacte més gran en la vida de les persones amb TEA i les seves famílies.

Fes la diferència avui mateix: Uneix-te a nosaltres en la nostra missió de suport i inclusió.

Per a més informació sobre com col·laborar amb ASSOTEA i el nostre impacte, si us plau, posa’t en contacte amb nosaltres. Estem emocionats d’explorar les possibilitats de col·laboració amb la vostra empresa o entitat i de treballar junts per un futur més inclusiu i esperançador.

Diverses opcions

Ajuda’ns de la manera que et sigui possible.

Voluntariat

Donatiu

Fes-te soci/a

Entitat o empresa col·laboradora