DONACIONS

Dona suport a la missió d’ASSOTEA per a una inclusió plena de les persones amb TEA.

Col·labora

¡Dóna suport a la nostra missió i fes la diferència avui mateix!

A ASSOTEA, la nostra tasca en favor de les persones amb TEA i les seves famílies és possible gràcies al generós suport de persones com tu. Cada donació, sigui gran o petita, contribueix directament a ampliar els nostre suport, oferir nous projectes i promoure la inclusió a la nostra comunitat.

La teva generositat ens permet proporcionar intervenció primerenca, suport emocional, activitats d’oci inclusives i recursos educatius actualitzats per als qui més ho necessiten. A més, la teva contribució ajuda a finançar projectes de sensibilització i d’inclusió, promocionant una major comprensió i acceptació del TEA a la societat.

Donacions en espècies

Les donacions en espècies són una forma tangible de donar suport a la nostra missió i ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones amb TEA. Amb la teva contribució en espècies, com ara material didàctic, equipament o altres recursos, podem continuar oferint programes i serveis essencials per al creixement i la inclusió dels nostres membres.

Donacions econòmiques

Cada donació económica, per petita que sigui, fa possible el nostre treball per donar suport a les persones amb TEA i les seves famílies. Amb la teva ajuda financera, podem oferir nous projectes inclusius, activitats d’oci adaptades o recursos educatius vitals per al desenvolupament dels nostres membres i famílies.

FES UN DONATIU

Pots fer-ho mitjançant Bizum, transferència bancària o en espècies.

¡Gracies per la teva generositat i suport!

Uneix-te a nosaltres en el nostre compromís de fer del món un lloc més inclusiu i acollidor per a totes les persones amb TEA! La teva donació marca la diferència i crea un impacte durador en les vides de qui servim.

Fes la teva donació avui mateix i forma part de la nostra missió de suport, esperança i oportunitats per a tothom.

Fer un Bizum

Si vols donar mitjançant aquest mètode, t’indicarem com fer-ho de manera senzilla.

Codi BIZUM 06075

Instruccions per a la donació mitjançant BIZUM:

Pas 1: Accedeix a l’aplicació bancària on tinguis activat BIZUM.

Pas 2: Vés a la secció on operes i fes clic a FER UN BIZUM.

Pas 3: Fes clic a FER DONATIU i introdueix els cinc dígits de ASSOTEA: 06075

Pas 4: Introdueix l’import i FET!.

Si encara no utilitzes Bizum, hauràs d’activar aquesta opció des de l’aplicació del teu banc i després seguir els 4 passos anteriors.

Transferència bancària

Realitza un donatiu mitjançant una transferència bancària al número de compte:

ES58 3025 0014 0214 0013 4833

¿Necessites un certificat de donacions?

En cas que vulguis sol·licitar el certificat de donacions per a les deduccions de l’Agència Tributària, envia’ns un correu electrònic a atencion@assotea.cat perquè puguem identificar la teva donació, amb la següent informació:

Per a persones físiques:

 • Nom i cognoms
 • DNI
 • Telèfon
 • Adreça postal
 • Correu electrònic
 • Import donat a través de Bizum o transferència bancària.

Per a entitats i empreses:

 • Nom de l’empresa
 • Telèfon
 • Adreça postal
 • Correu electrònic
 • Número d’identificació fiscal
 • Persona de contacte
 • Import donat a través de Bizum o transferència bancària.

PROTECCIÓ DE DADES RGPD (UE) 2016/679 i LOPD 3/2018.

El responsable del tractament de les seves dades personals és l’ASSOCIACIÓ TEA MARTORELL – ASSOTEA i tracta les seves dades per gestionar les donacions que es realitzen a través de la pàgina web. Podrà exercir els drets d’accés, rectificació i supressió de les dades, entre d’altres, tal com s’explica en la informació de protecció de dades.

¿Puc fer una donació no econòmica?

És clar que si! El teu suport és crucial per a nosaltres. Més enllà del valor monetari, el teu temps, les teves habilitats i el teu compromís són recursos inestimables que poden marcar una diferència real en la vida de les persones amb TEA i les seves famílies. Cada acció compta, des d’oferir el teu temps com a voluntari fins a la donació de bens materials, com; jocs, joguines, mobiliari d’oficina, materials educatius, excedents de producció, entre d’altres. La teva contribució ens ajuda a construir una comunitat més forta i solidària, on tothom pugui sentir-se comprès i recolzat.