QUÈ FEM

Serveis

Que podem fem per tu.

ATENCIÓ UNIVERSAL I ESPECIALITZADA. Mitjançant el nostre gran equip d’intervenció, col·laboradors i voluntaris donem una varietat de serveis especialitzats que aconsegueixen millorar la qualitat de vida de les persones amb autisme i les seves famílies.

Serveis d'intervenció individual i grupal

Oferim suport personalitzat i en grup per abordar les necessitats específiques de cada individu amb TEA, promovent el desenvolupament i la inclusió.

Grups d'Ajuda Mutua - GAM

Facilitem espais de trobada i suport mutu entre persones amb TEA i les seves famílies, fomentant l’intercanvi d’experiències i el reforç emocional.

Assesorament a famílies

Oferim orientació i recursos a les famílies per abordar els reptes quotidians relacionats amb el TEA i promoure un ambient de comprensió i suport.

Intervencions conductuals

Implementem estratègies i tècniques conductuals per millorar habilitats socials, comunicatives i funcionals en persones amb TEA.

Seguiment a l'escola

Proporcionem suport i assessorament en entorns escolars per garantir la inclusió i el desenvolupament acadèmic i social dels estudiants amb TEA.

Logopèdia

Oferim teràpia del llenguatge i comunicació per millorar habilitats lingüístiques i comunicatives en persones amb TEA.

Formació a les famílies

Impartim programes de formació i capacitació a famílies per promoure la comprensió del TEA i adquirir eines pràctiques per al cuidat i la intervenció.

Grups de conversa, oci i respir.

Organitzem activitats d’oci i grups de conversa per fomentar la integració social i el benestar emocional de persones amb TEA i les famílies.

Sensibilització i visualització de l'autisme

Desenvolupem iniciatives de sensibilització i visibilització de l’autisme a la societat, promovent la comprensió i l’acceptació de la diversitat neurodiversa.

Oferim una àmplia gamma de serveis especialitzats per a persones amb TEA i les seves famílies, que inclouen intervenció individual i grupal, assessorament familiar, suport conductual i educatiu, així com activitats de sensibilització i oci. El nostre enfocament integral busca promoure la inclusió, el benestar i el desenvolupament de habilitats en un ambient de suport comunitari.

Serveis d'intervenció i suport personalitzat.
Suport y assesorament a famílies.
Activitats d'oci i benestar emocional.
Senisbilització i visibilització de l'autisme.

Suport

UNEIX-TE!

Descobreix el suport que ASSOTEA pot oferir a la teva família i al teu ésser estimat amb TEA. Amb nosaltres, trobaràs intervenció individual i grupal, assessorament especialitzat i activitats d’oci adaptades. Promovem la inclusió, el benestar i el desenvolupament de habilitats en un ambient de comprensió i suport mutu. No esteu sols en aquest camí. Uneix-te a ASSOTEA i caminem junts cap a un futur més brillant i ple d’oportunitats.